HYVINVOINTI- JA LIIKUNTAPALVELUT

Henkilöstön työhyvinvointi on todistetusti tärkein vaikuttava tekijä kun tarkastellaan yrityksen kilpailukykyä, tulosta ja mainetta. Yhteistyössä yrityksen ja henkilöstön kanssa suunniteltu toiminta tämän hyväksi on oltava pitkäjänteistä ja jatkuvaa työn arjessa.

Palvelut yrityksille

Tarjoamme toiminnan tueksi teemallisia tapahtumapäiviä sekä palveluita joista voidaan ammentaa uutta potkua ja lisätä yhteisöllisyyttä. Tälläisella toiminnalla tuetaan samalla tasapuolisesti kaikkien yrityksen portaiden ja yksilöiden kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan positiivisesti vaikuttavia tekijöitä. Rakennamme toiveiden mukaan erilaisia henkilöstön virkistyspäiviä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärille.

Luennot ja keskustelutilaisuudet

Yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa päivä voi sisältää luentoja vuorovaikutuksesta, liikunnasta, ravitsemuksesta, henkisestä hyvinvoinnista, kauneudenhoidosta tai vaikka istumatyön haasteista. Voimme kartoittaa yrityksen työskentelyolosuhteet mahdollisine riskeineen fysioterapeutin kanssa ja ohjeistaa tarvittaessa mahdollisissa muutostarpeissa esim. työskentelyasennoissa.

Kevyttä liikuttamista

Henkilöstön toiveista riippuen voimme myös liikuttaa ryhmiä yhden tai useamman lajin parissa. Tarjoamme mm kuntonyrkkeilyä, tanssillista liikuntaa tai erilaisia kuntopiirejä, joissa iloinen yhteisen tekemisen ilmapiiri on avainasemassa. Yhteistyössä liikuntakeskusten kanssa voimme laajentaa tarjottavia lajeja toiveiden mukaan mm erilaisiin ohjattuihin ryhmäliikuntatunteihin. Tanssiliikunta on mahdollista myös livemusiikin soidessa ammattimuusikoiden ja artistien esiintyessä.

Kruunuksi

Musiikkiesitys tai pienimuotoinen kahvikonsertti voi olla päivän hyväntuulinen päätös vaikka tarjoilun ääressä. Artistit Tiina Räsänen ja Petri Hervanto ovat lisäksi ammattimaisia ryhmäliikuntaohjaajia, joten he osallistuvat ohjelman sisältöön monin tavoin. Tutustu myös teemakonserteista löytyvän, ihastusta herättäneen meditaatiokonsertin sisältöön.

Tilaisuudet voidaan toteuttaa asiakkaiden omissa tiloissa tai yrityksemme järjestämissä tiloissa.

Yrityksemme huolehtii myös mahdollisesti tarvittavasta äänentoistosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelut yksityisille

Tulossa on liikunnallisia pienvalmennusryhmiä eri teemoilla, ilmoitamme niistä täällä sekä yrityksen facebook -sivulla. Osallistumismaksut tulevat ostettavaksi verkkokaupasta. Seuraa ilmoittelua.

TIINA RÄSÄNEN – MOTIVAATIOLUENTO

Mitä?

Todennäköisesti useimmat meistä jossain elämänsä vaiheessa kokevat tyytymättömyyttä itseensä, tekemiinsä tai tekemättömiin valintoihin. Kysymys voi olla omaan ulkonäköön tai fyysiseen kuntoon liittyvistä ajatuksista sekä paineista jotka saattavat rasittaa jokapäiväistä elämää. Tai ehkä asioille on jo tehty jotakin konkreettista esimerkiksi treeniohjelman ja ruokavalion muodossa sekä kasvatettu samalla huomaamatta henkistä ja fyysistä rasitetta osaamatta luoda tasapainoa jotta tarpeelliset elämänmuutokset eivät olisi vain hetkellisiä. Muutosten ei tarvitse myöskään aina mullistaa koko omaa ja läheisten elämää.

Kuka?

Tiina Räsänen puhuu asioista aidosti niiden oikeilla nimillä ja omakohtaisesta kokemuksesta. Tiina on kokenut entisenä kilpaurheilujana, laulajana ja myös 2010 -luvulla fitness-lajeissa kilpailemisen myötä monia haasteita ja huomannut että tasapainon etsiminen ei aina ole helppoa, usein se tärkein oivallus löytyy vasta kun alamme hyväksyä itsemme ja ajatuksemme sellaisina kuin olemme. Vasta sitten voimme alkaa tehdä jotakin muutoksia, vähän kerrassaan jotta ne olisivat myös pysyvämpiä ja tasapaino säilyisi myös suhteessa ympärillä oleviin asioihin sekä ihmisiin.

Kenelle?

Hauska, lämminhenkinen ja ironistakin itsensä tarkastelua pursuava motivaatioluento sopii yhteisöille, yrityksille tai vaikka naisteniltaan ohjelmaksi. Samalla voidaan avata keskustelua täydellisyyden tavoittelun mahdottomuudesta sekä saada aikaan innostusta omaan mahdolliseen elämänmuutokseen. Pienin askelin.

PETRI HERVANTO – ENERGISEMPI ELÄMÄ- LUENTO

Mitä?

Nykypäivänä kaikenikäisten ihmisten ajankäytön, hyvinvoinnin ja koko yhteiskunnan kestävän kehityksen uhkana on ns mökittyminen ja eläminen yhä enenevässä määrin sosiaalisen median sekä lisääntyneen televisiotarjonnan myötä virtuaalitodellisuudessa. Näin sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi ovat alkaneet vähitellen kärsiä, joka näkyy myös kasvavina terveydenhuoltokuluina.
Sosiaalinen elämä, mielekäs liikunta, hyvä ravinto ja riittävä lepo oikeassa suhteessa toisiinsa ovat yhdessä lyömätön paketti energisempään elämään joka näkyy varmasti positiivisena ympäristölle niin kotona, työyhteisössä kuin koko yhteiskunnassa.

Kuka?

Petri Hervanto haluaa haastaa vanhan ajatuksen ”terve sielu terveessä ruumiissa” ja kääntää ajatuksen toisin. Kun huolehditaan hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti, fyysinen hyvinvointi kasvaa siinä samalla. Petri on esiintyjän työn lisäksi toiminut liikunnanohjaajana, liikuntakeskuksen päällikkönä ja käynyt puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa yrityksissä sekä yhteisöissä hyvinvoinnista. Omat niin hyvät kuin huonot kokemukset sekä erilaiset mm juniori-, seniori- ja painonhallintaryhmien kanssa tehdyt työt ovat laajentaneet kokonaiskuvaa eri ikävaiheiden haasteista ja tarpeista kokonaisvaltaisen elämänhallinnan näkökulmasta.

Kenelle?

Hyväntuulinen luento etenee keskustellen ja esille tuodaan myös faktaa aivojen sekä kehon toiminnasta eri ikäkausina ja annetaan vinkkejä niin ravinnonsaannin kuin liikunnan ja arjen rytmittämiseen.
Luennosta hyötyvät kaikki ja sen sisältö sekä pituus on muokattavissa kohderyhmän mukaan. Yritysten työhyvinvointipäivät ja erilaisten yhdistysten tai seurojen kokoontumiset saavat luennosta varmasti uutta potkua. Tärkeintä on herättää ajatuksia, lisätä kiinnostusta omaan hyvinvointiin ja saada pidettyä kansanterveyttä yllä, vaikka sitten yksi kerrallaan.

tiina rasanen royal feelgood hyvinvointipalvelut

YHTEYSTIEDOT

tiina(at)royalfeelgood.fi

petri(at)royalfeelgood.fi

P. 040 0199 915