HYVINVOINTI- JA LIIKUNTAPALVELUT

Henkilöstön työhyvinvointi on todistetusti tärkein vaikuttava tekijä kun tarkastellaan yrityksen kilpailukykyä, tulosta ja mainetta. Yhteistyössä yrityksen ja henkilöstön kanssa suunniteltu toiminta tämän hyväksi on oltava pitkäjänteistä ja jatkuvaa työn arjessa.

Tarjoamme toiminnan tueksi teemallisia tapahtumapäiviä sekä palveluita joista voidaan ammentaa uutta potkua ja lisätä yhteisöllisyyttä. Tälläisella toiminnalla tuetaan samalla tasapuolisesti kaikkien yrityksen portaiden ja yksilöiden kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan positiivisesti vaikuttavia tekijöitä. Rakennamme toiveiden mukaan erilaisia henkilöstön virkistyspäiviä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärille. Yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa päivä voi sisältää luentoja vuorovaikutuksesta, liikunnasta, ravitsemuksesta, henkisestä hyvinvoinnista, kauneudenhoidosta tai vaikka istumatyön haasteista. Voimme kartoittaa yrityksen työskentelyolosuhteet mahdollisine riskeineen fysioterapeutin kanssa ja ohjeistaa tarvittaessa mahdollisissa muutostarpeissa esim. työskentelyasennoissa.

Henkilöstön toiveista riippuen voimme myös liikuttaa ryhmiä yhden tai useamman lajin parissa. Tarjoamme mm kuntonyrkkeilyä, tanssillista liikuntaa tai erilaisia kuntopiirejä, joissa iloinen yhteisen tekemisen ilmapiiri on avainasemassa. Yhteistyössä liikuntakeskusten kanssa voimme laajentaa tarjottavia lajeja toiveiden mukaan mm erilaisiin ohjattuihin ryhmäliikuntatunteihin.

Tanssiliikunta on mahdollista myös livemusiikin soidessa ammattimuusikoiden ja artistien esiintyessä. Musiikkiesitys tai pienimuotoinen kahvikonsertti voi olla päivän hyväntuulinen päätös vaikka tarjoilun ääressä. Artistit Tiina Räsänen ja Petri Hervanto ovat lisäksi ammattimaisia ryhmäliikuntaohjaajia, joten he osallistuvat ohjelman sisältöön monin tavoin. Tutustu myös teemakonserteista löytyvän, ihastusta herättäneen meditaatiokonsertin sisältöön.

Tilaisuudet voidaan toteuttaa asiakkaiden omissa tiloissa tai yrityksemme järjestämissä tiloissa.

Yrityksemme huolehtii myös mahdollisesti tarvittavasta äänentoistosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!