TANGOKUNINGATAR TIINA RÄSÄNEN

KUKA?

Kaikkien aikojen nuorimpana, 18-vuotiaana Tangokuningattareksi 1994 kruunattu Tiina Räsänen on monipuolinen artisti, joka yli 25 vuoden kokemuksella taipuu tyyliin jos toiseen niin musiikin, näyttämön kuin koko elämän estradeilla.

HISTORIAA

Erilaisilla kokoonpanoilla ja ohjelmistoilla Tiina on esiintynyt konserteissa, tanssilavoilla, ravintoloissa sekä laivashow- ja bilebändeissä. Ulkomailla Tiina on kiertänyt mm. tangon lähettiläänä Saksassa ja Norjassa sekä lisäksi sotilassoittokunnan solistina rauhanturvajoukkojen mukana Kosovossa ja Eritreassa. Kahden albumin lisäksi Tiina on levyttänyt useita singlejulkaisuja sekä kilpaillut Suomen euroviisukarsinnan finaalissa.

VIIME VUODET

Vuodesta 2018 Tiinaa on nähty ja kuultu musiikkiteatterissa kun suosittu Kari Tapion elämästä kertova 15 kesää -musiikkinäytelmä on kiertänyt maata. Tämän lisäksi uusi musiikkinäytelmä Kulkukoirat on parhaillaan työn alla.
Nykyään myös eriteemaiset intiimit duokeikat ovat lisääntyneet.
Tiina on kahden lapsen äiti, joka on esiintymisen lisäksi ehtinyt opiskella kosmetologiksi, ohjata tanssiliikuntaa, kilpailla fitnessin parissa, käydä puhumassa liikunnasta, motivaatiosta sekä myös liiallisen liikunnan ja kontrolloinin vaikutuksista omaan hyvinvointiin.

MITÄ ON ODOTETTAVISSA?

Uusin mieluisa haaste on radiojuontajan pesti Radio Gramofonissa, jossa Tiinalla on oma ohjelma tiistaisin. Myös uutta musiikkia työstetään parhaillaan.
Tulossa on Tiinan ja Eija Kantolan yhteinen Aikuinen nainen – aina parhaimmillaan -esitys, jossa musiikin avulla pilke silmäkulmassa ruoditaan naisen elämää sen eri vaiheissa. Lisäksi puolisonsa Petri Hervannon kanssa Tiinalla on muutama yhteinen teemakonsertti joiden tiedot löytyvät myös näiltä sivuilta.

royal-feelgood-oy-tiina-rasanen

Tiinan keikat

6.11. Imatran kylpylä
14.11. Yksityistilaisuus
21.11. Yksityistilaisuus
21-26.12. Kristina Cruises, Hampuri
31.12. Espoo, hotelli Korpilampi