Olemme tuottaneet itse sekä yhteistyössä muiden tahojen kanssa useita erilaisia teemallisia konsertteja, myös tilauksesta mm. yritysjuhliin ja kesätapahtumiin.

Ohessa muutama tällä hetkellä tilattavissa oleva. Näistä ja aiemmin tehdyistä tai oman toivekonserttisi mahdollisesta toteuttamisesta saat lisätietoja kun otat yhteyttä.

ELOKUVAMUSIIKIN LUMOUS

Elämyksellinen konsertti jossa tunnelmaa luodaan tarinoiden ja Suomi-filmeistä sekä kansainvälisistä klassikkoelokuvista tuttujen sykähdyttävin sävelten siivin. Tiina Räsänen ja Petri Hervanto säestäjineen.

SYDÄMENI TOIVOMUS

Lauluja rakkaudesta ja kaipuusta. Mystistä melankoliaa ja sädehtivää onnen huumaa tarjoillaan niin kotimaisten kuin maailmalta tuttujen tunteikkaiden kappaleiden myötä. Tiina Räsänen ja Petri Hervanto säestäjineen.

WALKING IN THE AIR – JOULUINEN MEDITAATIOKONSERTTI

Tämän konsertin tarkoitus on irtaannuttaa hetkeksi kiireisestä arjesta ja virittää niin aivot kuin keho lähestyvän joulun tunnelmaan. Rentoudu istuen tai makoillen nauttien jouluisesta livemusiikista jota tarjoaa Tiina Räsänen säestäjän kera. Konsertin voi toteuttaa erilaisissa tiloissa kuten esim jumppasalit.

YHTEYSTIEDOT

tiina(at)royalfeelgood.fi

petri(at)royalfeelgood.fi

P. 040 0199 915