TANGOKUNINGAS PETRI HERVANTO

SIIS KUKA?

Hei, pari sanaa itsestäni. Olen esiintynyt jo vuodesta 1986, kiertäen nuoresta lähtien eri kokoonpanoissa iskelmämusiikkia soittaen ja laulaen muiden töiden ohella. Vuonna 1999 saavutin voiton Seinäjoella Tangomarkkinoiden laulukilpailussa. Tangokuninkaana olin nro 15 eli lempinimeksi muodostui pian XV. Sain keikkailla varsin hurjaa tahtia ensimmäiset vuodet, vierailla useissa tv-ohjelmissa, tehdä levyn ja kotimaista tangoa sain olla mukana viemässä myös maailmalle mm Argentiinaan, Uruguayhin, Saksaan ja Norjaan ja olla kiertueella etsimässä uusia Tangokuninkaallisia.

OLEN TEHNYT PALJON MYÖS TEATTERIA

Turun Kaupunginteatteri lähestyi kiinnostavalla tarjouksella Olavi Virran ja A. Aimon kaksoisroolilla vuonna 2000. Tästä alkoi roolien jatkumo näyttämöllä musiikkinäytelmissä sekä komedioissa näihin päiviin saakka. Minut on nähty mm musikaaleissa All Shook Up, Piukat paikat ja Poikamiesboksi sekä henkilörooleissa mm Dannyn, Baddingin, Tauno Palon ja Olavi Virran kookkaissa saappaissa. Hyvät muistot on Turun lisäksi myös Varkauden ja Kouvolan teattereista.

TEEMALLISET OHJELMAT

Mieluista tekemistä tanssikeikkojen lisäksi ovat viime vuosina lisääntyneet erilaiset omat teemalliset konsertit sekä tilaajien toiveiden mukaan luodut yritys- ja yksityistilaisuudet. Näiden ohjelmisto tuotetaan yhdessä ammattimuusikoista kootun oman FeelGood -orkesterin kanssa. Tärkeintä on tiedostaa missä ja keille esiintyy sekä valita ohjelmisto sen mukaan jotta se sopii niin tanssittavaksi kuin myös kuunneltavaksi. Pienet tarinat laulujen takana antavat lisää sävyjä.

LIIKUNTAA, HYVINVOINTIA JA VALMENNUSTA

Yli kymmenen vuotta olen tehnyt lisäksi myös erilaisia liikunnanohjauksia sekä pitänyt luento- ja keskustelutilaisuuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tätä sarkaa olen laajentanut opiskelemalla lisää vuorovaikutuksen, käyttäytymisen ja aivotoiminnan saloja. Omat personoidut esiintymisvalmennukset, muiden valmennusten ohella, ovat tarjolla oman yrityksemme puolesta kaikille jotka haluavat tutkiskella sekä kehittää itsetuntemustaan ja vahvistaa läsnäoloaan.

NYT JA TULEVAISUUDESSA

Vuoden 2023 alku on mennyt pitkälti Lapissa viihdyttäen ihmisiä “iskelmä – dj:n” roolissa hiihtokeskuksessa, muutamia tansseja sekä konsertteja on ehditty tehdä ja muutama yksityistilaisuuskin. Tulevana kesänä ensi-iltansa saa Esko Rahkosesta kertova musiikkinäytelmä jossa saan olla mukana Eskon roolissa, tämä tulee kiertämään ympäri maata parin vuoden ajan. Toinen mielekäs projekti on Mahdoton rakkaus -tangoshow, jonka ensi-ilta on syksyllä. Tästä kiertävästä esityksestä lisätietoa on tulossa ja myös omat nettisivut koko produktiolle. Toivottavasti jossain törmätään.

Vapaa-aikaa vietän pääosin perheen parissa, usein liikunnallisesti.

Parasta tässä työssä on monipuolinen ihmisten kohtaaminen, tunnetilojen välittäminen ja aikaansaaminen joka syntyy henkilökohtaisuudesta. Nähdään ja kuullaan, missä vain.

– Petri

PETRIN DISKOGRAFIA:

Singlejulkaisut

  • Vain tämä kaipaus jää 1997
  • Vuoden vaan saan joulua odottaa 1999
  • Tää rakkaus kestää 2001
  • Sain rakastaa 2019

Albumit

  • Petri Hervanto 2000
royal-feelgood-oy-petri-hervanto-header.

Petrin keikat

18.11. Kerava, Keuda-talo,

Mahdoton rakkaus -tangonäytelmä

21.11. Turku, M/S Baltic Princess,

Kolmen kuninkaan tarina

24.11. Salo, teatteri Provinssi,

Mahdoton rakkaus -tangonäytelmä

25.11. Salo, Teatteri Provinssi,

Mahdoton rakkaus -tangonäytelmä

29.11. Kuopion Kaupunginteatteri,

Mahdoton rakkaus -tangonäytelmä

30.11. Kuopion Kaupunginteatteri,

Mahdoton rakkaus -tangonäytelmä

10.12. Varkaus, ravintola Next Step,

hyväntekeväisyysjoulukonsertti

13.12. Yksityistilaisuus

2024

8 – 14.1. Helsinki, M/S Victoria I

30.1. Kuopio, Alava – talo

päivätanssit (duo)

YHTEYSTIEDOT

tiina(at)royalfeelgood.fi

petri(at)royalfeelgood.fi

P. 040 0199 915