TANGOKUNINGAS PETRI HERVANTO

SIIS KUKA?

Hei, pari sanaa itsestäni. Olen esiintynyt jo vuodesta 1986, kiertäen nuoresta lähtien eri kokoonpanoissa iskelmämusiikkia soittaen ja laulaen muiden töiden ohella. Vuonna 1999 saavutin voiton Seinäjoella Tangomarkkinoiden laulukilpailussa. Tangokuninkaana olin nro 15 eli lempinimeksi muodostui pian XV. Sain keikkailla varsin hurjaa tahtia ensimmäiset vuodet, vierailla useissa tv-ohjelmissa, tehdä levyn ja kotimaista tangoa sain olla mukana viemässä myös maailmalle mm Argentiinaan, Uruguayhin, Saksaan ja Norjaan ja olla kiertueella etsimässä uusia Tangokuninkaallisia.

OLEN TEHNYT PALJON MYÖS TEATTERIA

Turun Kaupunginteatteri lähestyi kiinnostavalla tarjouksella Olavi Virran ja A. Aimon kaksoisroolilla vuonna 2000. Tästä alkoi roolien jatkumo näyttämöllä musiikkinäytelmissä sekä komedioissa näihin päiviin saakka. Minut on nähty mm musikaaleissa All Shook Up, Piukat paikat ja Poikamiesboksi sekä henkilörooleissa mm Dannyn, Baddingin, Tauno Palon ja Olavi Virran kookkaissa saappaissa. Hyvät muistot on Turun lisäksi myös Varkauden ja Kouvolan teattereista.

TEEMALLISET OHJELMAT

Mieluista tekemistä tanssikeikkojen lisäksi ovat viime vuosina lisääntyneet erilaiset omat teemalliset konsertit sekä tilaajien toiveiden mukaan luodut yritys- ja yksityistilaisuudet. Näiden ohjelmisto tuotetaan yhdessä ammattimuusikoista kootun oman FeelGood -orkesterin kanssa. Tärkeintä on tiedostaa missä ja keille esiintyy sekä valita ohjelmisto sen mukaan jotta se sopii niin tanssittavaksi kuin myös kuunneltavaksi. Pienet tarinat laulujen takana antavat lisää sävyjä.

LIIKUNTAA, HYVINVOINTIA JA VALMENNUSTA

Yli kymmenen vuotta olen tehnyt lisäksi myös erilaisia liikunnanohjauksia sekä pitänyt luento- ja keskustelutilaisuuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tätä sarkaa olen laajentanut opiskelemalla lisää vuorovaikutuksen, käyttäytymisen ja aivotoiminnan saloja. Omat personoidut esiintymisvalmennukset, muiden valmennusten ohella, ovat tarjolla oman yrityksemme puolesta kaikille jotka haluavat tutkiskella sekä kehittää itsetuntemustaan ja vahvistaa läsnäoloaan.

NYT JA TULEVAISUUDESSA

Vuosi 2024 tulee olemaan monipuolinen musiikillisten työproduktioiden osalta. Ja mikäs sen mukavampi tapa on juhlistaa täyttyvää neljännesvuosisataa Tangokuninkaana! Heti tammikuussa ponkaistaan viikoksi laivaan ja näitä viikkoja keväällä on kuukausittain Tallinkin sekä Helsingin että Turun linjoilla. Helmikuussa suosittua Esko Rahkosesta kertovaa viihteellistä musiikkinäytelmää lähdetään esittämään Ruotsiin ja näitä esityksiä on myös luvassa pitkin kevättä sekä kesää kotimaan eri puolilla. Keväällä julkistetaan myös eräs mielekäs projekti josta sitten lähempänä… Kesällä vieraillaan esiintymässä ainakin Seinäjoen Tangomarkkinoilla sekä Kiuruveden Iskelmäviikolla. Uuden musiikin julkaisu myös siintää suunnitelmissa kuluvalle vuodelle, joten kaikkea kivaa on työn alla. Toivottavasti jossain kohdataan :)

– Petri

PETRIN DISKOGRAFIA:

Singlejulkaisut

  • Vain tämä kaipaus jää 1997
  • Vuoden vaan saan joulua odottaa 1999
  • Tää rakkaus kestää 2001
  • Sain rakastaa 2019

Albumit

  • Petri Hervanto 2000
royal-feelgood-oy-petri-hervanto-header.

Petrin keikat

20. – 26.5. Helsinki, M/S Victoria I

9. – 16.6. Turku, M/S Baltic Princess

21.6. Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Vuorela

22.6. Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Vuorela

25.6. Hollola, Harjulan lava

30.6. Kaavi, Sivakan lava

7.7. Isokyrö, Kalliojärven Viiihdekeskus

Esko Rahkonen – musiikkinäytelmä

8. – 11.7. Helsinki, M/S Victoria I

12.7. Seinäjoki, Tangomarkkinat

13.7. Seinäjoki, Tangomarkkinat

16.7. Koivu, Suukosken keidas

Esko Rahkonen – musiikkinäytelmä

17.7. Iinattijärvi, Hampushalli

Esko Rahkonen – musiikkinäytelmä

18.7. Liminka, Abrahamin kulttuuripuisto

Esko Rahkonen – musiikkinäytelmä

20.7. Kiuruvesi, Iskelmäviikko

27.7. Heinävesi, Sarvikummun lava

YHTEYSTIEDOT

tiina(at)royalfeelgood.fi

petri(at)royalfeelgood.fi

P. 040 0199 915