TANGOKUNINGAS PETRI HERVANTO

SIIS KUKA?

Hei, pari sanaa itsestäni. Olen esiintynyt jo vuodesta 1986, kiertäen nuoresta lähtien eri kokoonpanoissa iskelmämusiikkia soittaen ja laulaen muiden töiden ohella. Vuonna 1999 saavutin voiton Seinäjoella Tangomarkkinoiden laulukilpailussa. Tangokuninkaana olin nro 15 eli lempinimeksi muodostui pian XV. Sain keikkailla varsin hurjaa tahtia ensimmäiset vuodet, vierailla useissa tv-ohjelmissa, tehdä levyn ja kotimaista tangoa sain olla mukana viemässä myös maailmalle mm Argentiinaan, Uruguayhin, Saksaan ja Norjaan ja olla kiertueella etsimässä uusia tangokuninkaallisia.

OLEN TEHNYT PALJON MYÖS TEATTERIA

Turun Kaupunginteatteri lähestyi kiinnostavalla tarjouksella Olavi Virran ja A. Aimon kaksoisroolilla vuonna 2000. Tästä alkoi roolien jatkumo näyttämöllä musiikkinäytelmissä sekä komedioissa näihin päiviin saakka. Minut on nähty mm musikaaleissa All Shook Up, Piukat paikat ja Poikamiesboksi sekä henkilörooleissa mm Dannyn, Baddingin, Tauno Palon ja Olavi Virran kookkaissa saappaissa. Hyvät muistot on Turun lisäksi myös Varkauden ja Kouvolan teattereista.

TEEMALLISET OHJELMAT

Mieluista tekemistä tanssikeikkojen lisäksi ovat viime vuosina lisääntyneet erilaiset omat teemalliset konsertit sekä tilaajien toiveiden mukaan luodut yritys- ja yksityistilaisuudet. Näiden ohjelmisto tuotetaan yhdessä ammattimuusikoista kootun oman FeelGood -orkesterin kanssa. Tärkeintä on tiedostaa missä ja keille esiintyy sekä valita ohjelmisto sen mukaan jotta se sopii niin tanssittavaksi kuin myös kuunneltavaksi. Pienet tarinat laulujen takana antavat lisää sävyjä.

LIIKUNTAA, HYVINVOINTIA JA VALMENNUSTA

Yli kymmenen vuotta olen tehnyt lisäksi myös erilaisia liikunnanohjauksia sekä pitänyt luento- ja keskustelutilaisuuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tätä sarkaa olen laajentanut opiskelemalla lisää vuorovaikutuksen, käyttäytymisen ja aivotoiminnan saloja. Omat personoidut esiintymisvalmennukset, muiden valmennusten ohella, ovat tarjolla oman yrityksemme puolesta kaikille jotka haluavat tutkiskella sekä kehittää itsetuntemustaan ja vahvistaa läsnäoloaan.

NYT JA TULEVAISUUDESSA

Minua voit kuulla myös radiossa maanantaisin ja perjantaisin, osoitteessa www.radiogramofoni.fi joka on uusi artistivetoinen, hyväsoundinen ja listaton nettiradiokanava. Siellä tarinoin joko itsestäni tai haastattelen mielenkiintoisia vieraita ja musiikkia toki tulee paljon, pääpainona perinteinen kotimainen ja ehkä se vähemmän soitettu iskelmämusiikki menneiltä vuosikymmeniltä.

Vapaa-aikaa vietän pääosin perheen parissa, usein liikunnallisesti.

Parasta tässä työssä on monipuolinen ihmisten kohtaaminen, tunnetilojen välittäminen ja aikaansaaminen joka syntyy henkilökohtaisuudesta. Nähdään ja kuullaan, missä vain.

– Petri

PETRIN DISKOGRAFIA:

Singlejulkaisut

  • Vain tämä kaipaus jää 1997
  • Vuoden vaan saan joulua odottaa 1999
  • Tää rakkaus kestää 2001
  • Sain rakastaa 2019

Albumit

  • Petri Hervanto 2000
royal-feelgood-oy-petri-hervanto-header.

Petrin keikat

24.01. Turku, Baltic Princess

10.02. Anttola, Anttolanhovi

11.02. Varkaus, Warkaus-sali

(juhlamessut, juonto)

12.02. Alapitkä ns -talo

13. – 26.02 Levi, Bar Joiku

(Iskelmä – dj)

13. – 26.3. Levi, Bar Joiku

(Iskelmä – dj)

29.03. Varkauden kirkko

YHTEYSTIEDOT

tiina(at)royalfeelgood.fi

petri(at)royalfeelgood.fi

P. 040 0199 915