• OLE SELLAINEN KUIN OLET -motivaatioluento

  Kuinka onnistua olemaan tyytyväinen?

  Luento itsensä hyväksymisen ja tasapainoilun haasteista treeniohjelmien, ruokavalioiden sekä ulkonäköpaineiden täyttämässä arjessa.

  Kesto noin 60 min.  

  Luennot ja valmennukset voidaan toteuttaa etänä.

 • ENERGISEMPI ELÄMÄ -hyvinvointiluento

  Luento kohti energisempää arkea.

  Ainekset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ovat meillä jo olemassa tai saavutettavissa. Mitä mieli ja keho tarvitsevat? Kaikkea ei pidä tavoitella kerralla vaan tehdään pieniä valintoja.

  Kesto noin 60min.

  Luennot ja valmennukset voidaan toteuttaa etänä.
 • Tiina Räsänen- duokeikka Tilaa tangokuningatar Tiina Räsänen säestäjineen esiintymään tilaisuuteenne. Tilaa ammattiesiintyjät arvokkaan tilaisuutesi tai yksityisjuhliesi ohjelman kruunuksi. Artisti ja säestäjä duona on nopea liikuttaa ja monipuolinen ohjelmisto venyy eri suuntiin. Saat varmasti vieraat sekä itsesi viihtymään. Tangokuningatar Tiina Räsänen tai Tangokuningas Petri Hervanto pianistin tai kitaristin kanssa, tilaisuuden luonteen mukaan. Artistit voi tilata myös yhdessä säestäjän kera.”  
 • Petri Hervanto- duokeikka Tilaa tangokuningas Petri Hervanto säestäjineen esiintymään tilaisuuteenne. Tilaa ammattiesiintyjät arvokkaan tilaisuutesi tai yksityisjuhliesi ohjelman kruunuksi. Artisti ja säestäjä duona on nopea liikuttaa ja monipuolinen ohjelmisto venyy eri suuntiin. Saat varmasti vieraat sekä itsesi viihtymään. Tangokuningas Petri Hervanto tai Tangokuningatar Tiina Räsänen pianistin tai kitaristin kanssa, tilaisuuden luonteen mukaan. Artistit voi tilata myös yhdessä säestäjän kera.  

Otsikko

Go to Top